Meno ...

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Terveisiä Belgiasta!

Reissu on tehty, paikoin oli rankkaa, mutta mukava, tätä kokemusta en vaihtais mihinkään :D Emma on mitä mainioin reissukoira, se oli kuin kotonaan niin laivalla kuin hotellissa, autossa tai missä tahansa, mihin sen kanssa menikin, aivan mahtava!! Kilometrejä tuli mittariin monta tuhatta ja monenlaista maisemaa nähtiin Scudon ikkunasta, Belgian "mökki" oli mainio, eikä sitä todellakaan tulisi ensimmäisenä mieleen kuvailla mökiksi, kyllä se oli talo :)
Ruotsin erkkariin, Ivöön, matkattiin yötä myöten ja autossa torkuttiin tunti ennen näyttelyä, täytyy sanoa, etten muista koska olisin viimeksi ollut niiin väsynyt kuin siellä. Mutta Emma pärjäsi hienosti ollen ERI1 ja VSP!Tuomarina oli australialainen Julie Fynmore.
Erkkari venyi iltaan asti ja jaksoimme ajaa vain Malmöön nukkumaan ja jatkoimme perjantai aamuna kukonlaulun aikaan matkaa ja olimmekin perillä Belgian Nieuwpoortissa illalla seitsemän maissa. Lauantaina lähdimme heti aamusta Sportparkiin näyttelypaikalle, aikataulut ja tuomarit olivat muuttuneet ja Emma pääsi kehään vasta pitkälti iltapäivän puolella, esiityminen ei mennyt ihan nappiin ja tuloksena vain "good", sunnuntaina sama homma uudelleen, Emma pääsi kehään jo hyvissä ajoin, tuloksena "very good".
Sunnuntaina lähdimmekin suuntaamaan kotia kohti. Tällä kertaa pysähdyimme nukkumaan Hollantiin ja jatkoimme siitä maanantai aamuna matkaa, ehdimme jopa Saksan puolella hieman shoppailemaan, kun taas matka jatkui.. Ruotsissa olimme vielä yhden yön, ennen kuin pääsimme vihdoin Tukholmaan ja nukkumaan laivaan. Melkoinen viikko takana siis!
Lisää kuvia reissusta löytyy täältä: https://picasaweb.google.com/BelgianReissu

Lauantaina  11.6. oli sitten heti perään kotimainen belgien erikoisnäyttely Seinäjoella, ja Emma oli tietysti ilmoittettu myös sinne. Tuomarina oli Greg Fynmore ja Emma sai EH:n eli erittäin hyvä.

 Nyt ei olla ilmoittauduttu mihinkään ja voidaan hyvillä mielin pitää lomaa tästä "misseilystä" ja keskittyä vaikka rallytokon liikkeisiin.. Emma tulee kyllä mukana, mutta ohjaajalla olis vähän opeteltavaa.. ;)


Kaikenlisäksi helteiden aikaan Emmasta kuoriutui varsinainen vesipeto! Nemolla koitti onnenpäivät, kun Emma hakee sille kaikki kepit ja se voi vaan itse seisoskella rantavedessä ja odotella ;)
Matkalla oli mukavaa, mutta kyllä Emma nauttii suunnattomasti Nemon kanssa riekkumisesta omalla pihalla! Ja Nemolla oli selvästi ollut vähän kaveria ikävä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti