Meno ...

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pääsiäistä, Vappua ja paljon muuta


 Niin ne vaan meni, pääsiäinen, vappu ja toukokuukin jo kohta puoli välissä! Aloitetaan pääsiäisestä, joka viettettiin siis Pieksämäellä ja tärkein "juttuhan" siellä oli Viivi
joka on siis meidän Sannan kleinspitz, ikää tässä 10 vko
 Emma ja Viivi tuli toimeen hienosti, mitä nyt välillä piti muistuttaa, ettei saa pientä läpsiä tassulla!
Nemo ei ollut vielä ihan varma siitä, että onko Viivi edes koira! Kauheasti piti haistella ja murahtaakin mokomalle pikku otukselle..
.. joka osas kaiken lisäksi lentääkin! :D Hassu tapaus ja varsin reipas pentu

Vappuna saatiinkin sitten todistaa rähinää, ei kylillä vaan ihan kotipihassa, kun naapurin koira oli päättänyt tulla meitä morjestamaan... Seurauksena Nemppiksellä edelleen antibioottikuuri päällä, kun sai silmäkulmaansa pienen osuman! Silmä on paljon, paljon parempi nyt ja eiköhän siitä lähes entisen veroinen tule..
vähän on vielä pientä "röpelöä" havaittavissa, mutta valtava turvotus ja punoitus on poissa ja hyvä niin! Pahimmasta vaiheesta ei taida olla edes kuvaa, mutta aika hurjalta se näytti
Viime lauantaina Emma sitten kävi Mikkelin ryhmänäyttelyssä esiintymässä junnuluokassa, tuloksena ERI 2
Tuomarina Päivi Eerola ja arvostelussa luki näin: Kookas hyvin tasapainoinen mittasuhteiltaan, lupaava narttu. Hyvä pään pituus, otsapenger voisi olla merkitympi ja pään linjat vielä yhdensuuntaisemmat. Sopiva rintakehä ikäisekseen hyvä ryhti. Kaunis ylälinja. Tasap. kulmaukset. Keskipitkä askel. Väri voisi olla mustempi. Kauniisti esitetty (Hyvä Piia!) Oikea olemus.
Tästä on hyvä jatkaa erkkariin Seinäjoelle, johon otamme vauhtia ruotsin ja belgian kautta! Ensin helatorstaina ruotsin erkikoisnäyttelyyn ja siitä matka jatkuu belgiaan, jossa on belgianpaimenkoirien MM kilpailut (http://www.fmbb.net/news.php), Emma ja muut matkakumppanit osallistuvat tapahtumaan kahden näyttelyn verran 4.-5.6. Saa pitää peukkuja (ja varpaita pystyssä), että matka (ja misseilyt) menee hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti