Meno ...

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Voihan voimasana!

Nemon vanha blogihan oli aiemmin vuodatuksen puolella (ajalta marraskuu`06-toukokuu`10), kunnes siirryttiin päivittelemään kuulumisia tänne uuden blogin puolelle, no nythän onkin käynyt niin "kivasti", että vuodatuksen serveriltä on hävinnyt kaikki kuvat ajalta kesäkuu`09-toukokuu`10!! Ette usko kuinka paljon harmittaa :(  Vuodatuksen sanoja lainaten;
"Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet."
Tekstithän toki löytyvät, mutta kyllähän meidän tapauksessa ne kuvat olivat aika olennainen osa koko hommasta... Koneeltahan ne (onneksi  vielä) löytyisi, mutta rehellisesti sanottuna tuskin tulee sellaista aikaa, että jaksaisin/ehtisin kaikki vanhat jutut ja kuvat selata läpi ja laittaa ne vanhaan blogiin paikoilleen, joten valitettavasti tuo ajanjakso jää kuvien osalta tyhjäksi, niin harmillista kuin se onkin :( Onneksi sentään vanhimmat kuvat/tekstit on tallessa.


Ei kyllä uskoisi, että kuvissa on sama kaveri..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti