Meno ...

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Mänttä 2.6.2012

Emma kävi tänään muistelemassa kuinka kehässä juostaan (edellisen kerran ollaankin oltu erkkarissa 10.6. eli melkein vuosi sitten). Tuloksena ERI1 SA PN2 (paras narttu 2) ja vara-sert :)
Tuomarina Tarja Löfman ja arvostelussa luki näin:
Mittasuhteiltaan oikea narttu joka esitetään tänään hieman vähässä karvassa. Hyvä purenta, oikea pään kiila. Hieman vaaleat silmät. Hieman leveälle kiinnittyneet korvat. Riittävästi kaulaa. Oikea ylälinja ja risti. Kokoonsa hyvä luusto. Erinomaiset vauhdikkaat liikkeet, kauniisti kannettu häntä.
Ketunpolun leirissä kelpasikin olla, oli jos jonkinmoista herkkua tarjolla, kiitos vielä kerran tarjoiluista Piia, Liisi & Kia!!

Kyllähän meille olisi se PN1, ROP ja sert kelvannut, mutta tänään näin ja "Diiva" (Vuorituuliin Syysunelma) oli vaan parempi :D Josko se Emmakin vuoro joskus vielä koittaa..
Pieni neitikin oli siis reilun 7 viikon iässä ensimmäistä kertaa näyttelyssä mukana, mutta nukkui vaunuissa koko ajan tietämättä tuon taivaallista koko touhusta ;) Kotona jaksettiinkin sitten ihmetellä Emman ostoksia..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti