Meno ...

tiistai 22. helmikuuta 2011

Helmikuiset kuulumiset

Helmikuu on mennyt hujauksessa! Ekana viikonloppuna oltiin Pieksämäellä juhlimassa Empun 7 -vuotis synttäreitä <3
 
Ja seuraava viikonloppu menikin toipilaan kanssa, kun 11.päivä Nemolta lähti pallit. Piilokives oli onneksi (leikkauksen kannalta) hyvällä paikalla, eli likimain niillä kohdin, millä sen olisikin pitänyt olla jos vain olisi laskeutunut paikoilleen. Leikkaus meni hyvin ja operaatio oli nopea! Ainoastaan nukutuksen kanssa oli ongelmia, kun ne aineet ei meinanneet Nemon mielestä tuntua missään ja nukutusainetta jouduttiinkin sitten lisäämään pariinkin kertaan, ennen kuin herra oli kunnolla unessa. Leikkauksen jälkeen sitten piti antaa heräte, ja Nemo meinasikin hypätä jo leikkauspöydältä alas.. Perjantain se oli kovin kipeä, mutta selvästi virkistyi jo viikonlopun aikana (en tiedä kuinka suuri vaikutus kipulääkkeillä tähän oli..). Nyt on antibiootit syöty ja haava on parantunut hyvin ja tikitkin olivat/ovat itsestään sulavia, joten niitäkään ei tarvitse mennä poistamaan.
Toipilas Nemo (kuvan koira ei liity korituolin tuunaukseen, vaan eräs pieni musta..)     
Toipuminen on edistynyt niin hyvin, että lauantaina Nemo jaksoi jo käydä vaihtamassa mielipiteitä naapurin hirvikoiran kanssa ja siitä muistona onkin nyt sitten pari pintanaarmua (korvassa ja päässä)! Onneksi Emma ei viitsi näihin sanailuihin osallistua, vaan juoksee mielummin sisälle pakoon :)

Tällä viikolla onkin sitten Emmalla E-pentujen pentutapaaminen Tampereella (toivottavasti mahdollisimman moni sisarus tulee paikalle) ja sitten heti maaliskuun alussa _se tapahtuma_ eli Emman eka näyttely! Paperit siihen saatiinkin jo postissa tänään, jännitys kasvaa..
Toivottavasti meidän "Pojoottia" ei arvostella ihan lyttyyn!

 Pakkaslukematkin pitäisi olla lämpenemään päin, joten toiveita uusista kuvistakin voisi jossain kohtaa olla, nuo reippaat -30 ja vähän yli pakkaslukemat ei ole kauheasti innostaneet hyppimään ulkona kameran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti